Mel & Den
Bekend van Radio en TV ......................

Ben jij al fan,  van Mel en Den? Ze maken je feest, zoals er nooit een is geweest...... Haalbaar en betaalbaar....
Ze zijn sinds '21 samen bezig en enorm snel gegaan. Bekend door hun zelfgemaakte muziek met een boodschap en een flinke dosis humor. Miljoenen views met o.a. "Doe Posi" en "Het leven is geen Ponykamp"..
Dit jaar werden ze uit de 1200 inschrijvingen gekozen voor het SBS 6 programma "De Hollandse Nieuwe Volkszangers". De BN'ers gingen uit hun dak met Mel en Den ....

Ze hebben een zeer breed repertoire en kunnen avondvullend te werk gaan. Een korte spetterende show is ook mogelijk. Mel en Den maken je feest, en betrekken de aanwezigen volop erbij, leuk om te horen én te zien , Mel en Den zijn dan ook een echte act.
Ze spelen van je huiskamer en balkon, tot grote schuur en stadion...Van kleiner gezelschap tot groot evenement.
Buiten het maken van een knal feest kunnen zij iedere gelegenheid voorzien van muziek , ook sfeervol, achtergrond,, dansavond, country etc etc. 

Mel is toetsenist / zangeres , speelt ook klassiek piano en Den speelt diverse instrumenten.
Mel en Den zijn in het bezit van een professionele PA met zanginstallatie en gloednieuwe, breed dragende, boxen . Ze krijgen als compliment te horen dat ze niet te hard en niet te zacht spelen, maar alles zoals gewenst.

10.000 midi files zijn naast het live spelen voorhanden. Karaoke kan hiermee als onderdeel worden verzorgd, d.m.v. een beeldscherm, hartstikke leuk en een groot succes op je feestje of gelegenheid van de vereniging.
Mel en Den zijn ook avond vullend: een DJ is niet meer nodig, want dat verzorgen Dj Den en DJ Ezel! desgewenst.
Ook zorgen ze desgewenst voor een moderne lichtshow met rookmachine en confetti shooters.
Like ze op Facebook, Tiktok en Instagram en kijk op de site : www.melenden.nl
Boek ze via nummer: +31-623103178Mel en Den bij 0930