Ben jij al Fan ? van Mel & Den !
www.melenden.nl

Hallo allemaal, Mogen wij ons voorstellen? Wij zijn Melanie Mutsers en Dennie vd Bosch. Dennie is productspecialist toetsen bij Bax Music, de grootste muziekketen van Europa. Hierdoor zitten wij vooraan wat betreft de keuze van onze apparatuur en PA. Hij heeft reeds vele jaren ervaring als toetsenist/keytarist en accordeonist in diverse bands, ook speelde hij jarenlang als toetsenist in diverse gelegenheden zoals restaurants. Melanie heeft naast het runnen van Stal Doorstap reeds jarenlange ervaring in de muziek. Vroeger beroepsmatig. Nu vooral omdat ze het hartstikke leuk vindt. Zij zingt en begeleid zichzelf op de toetsen. Duo Mel en Den wordt gecoached door een bekende A artiest: Martine de Jager ( Winnaar van een John Kraaijkamp Musical Award ) .

In 2022 krijgt Mel en Den de kans om aan een nieuw televisieprogramma deel te nemen “ De Hollandse nieuwe". De jury bestaande uit: René Froger, Samantha Steenwijk en Danny de Munck. De jury oordeelde "jullie zijn uniek!
Hiermee onderscheid jullie je van de anderen!” En zo introduceert Mel en Den aan heel Nederland hun positieve muziekstijl.


Mel en Den bij @

 Heb jij ook zin in een Feestje?
Boek dan Mel en Den !
Voor een optreden tot een avondvullend programma kun je bij ons terecht.
Wij verzorgen ook u pauze muziek en after party. 

(c) Video Visuals Media